sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Kuringersteenweg 337
    3500 Hasselt
  • 011/76 67 33

Dermedics benelux

Het doel van DERMEDICS® is om moderne hulpmiddelen en oplossingen te leveren voor huidverzorging therapieën gebaseerd op vijf fundamentele ideeën:
  1. Innovatie - als het belangrijkste element in de ontwikkeling van het aanbod van huidverzorgingsproducten gemaakt met de meest luxe ingrediënten met effectieve schoonheidsbehandelingen gericht op echte resultaten.
  2. Veiligheid - geassocieerd met de gezondheid van de patiënten tijdens procedures met elektronische toestellen. Alle producten zijn conform de richtlijnen van de Europese Unie en ze bieden effectief, maar ook volledig veilig wereldwijde schoonheidsbehandelingen.
  3. Tevredenheid - geïdentificeerd met de hoogste kwaliteit van alle producten voortdurend streven we naar de excellentie in huidverzorging die zijn gewijd aan onze patiënten wereldwijd.
  4. Team werk - behandeld als op lange termijn samenwerking met artsen, cosmetologists, schoonheidssalons en klinieken en ook, als een van de belangrijkste elementen van het wereldwijde distributienetwerk.
  5. Ethiek - beschouwd als een integraal onderdeel van alle gebieden van de activiteit van de onderneming; is het gekoppeld aan de effectiviteit van alle producten in de context van de aangegeven objecten (die zijn gericht op echte resultaten) en ook als een element loyale samenwerking met klanten en zakelijke partners over de hele wereld.

 Dermedics benelux in het kort

Levering aan:

Bedrijven